L’estudi

L’estudi Pilates Room es un espai on trobaràs aparells originals i la metodologia autèntica així com la va dissenyar el seu creador Joseph Pilates.

Et garantim:

Professionalisme
Intimitat
Silenci
Qualitat
Bon humor

En Pilates Room aconseguiràs un cos nou, fort, flexible i actratiu.

No es pot prescindir de les màquines ja que sense elles no faries el metode original. A través de les maquines desenvolupes el moviment i la tècnica pilates.

Durant les classes coneixeràs més el teu cos, com funciona i com es relaciona amb les diferents parts del cos.

Entendràs com millorar la teva postura i anivellar els desequilibris musculars i estructurals.

No importa l’estat actual del teu cos, amb el nostre metode autentic t’oferim les eines per assolir un cos nou, tonificat i esculpit.

El Pilates et donarà la flexibilitat que mai vas creure possible, la força muscular que no sabies que tenies, i l’enfocament intern i extern sobre la teva resistència.

El Pilates és el pilar de qualsevol esport, des del ciclisme, rem, equitació, tennis, fins a els entrenaments fisics mes extenuants. Ens centrem en l’enfortiment dels músculs profunds. A través del moviment intel·ligent i l’educació sobre el teu cos que et proporcionem, el pilates pot ajudar-te a donar el millor de tu no importa l’esport que practiquis.

El mètode Pilates és indicat per a persones de qualsevol edat, sexe i condició física que vulguin millorar la seva salut amb els beneficis ràpids i directes que proporciona la tècnica. L’atenció és totalment personalitzada i se centra en el benestar físic i l’harmonia estètica de cada persona que vulgui corregir lesions, problemes posturals o desequilibris corporals.

Cada cos és diferent i requereix un tractament específic; per aquest motiu, el mètode Pilates no admet les classes col·lectives.

Els exercics s’executen amb el suport de màquines que impedeixen exercir pressió sobre les articulacions, afavorint així la recuperació de lesions i la mobilitat global del cos humà.

maquinaria original

Protegim el teu cos

Realizaras els exercis de forma segura i precisa durant tot l’entrenament