Les classes

"És en les debilitats que trobaras la força" Daniela Pittiglio

Cinquanta-cinc minuts és tot el que es necessita per transformar la teva forma de veure i sentir. Prepara’t per a la consolidació i condicionament de la força del teu cos  en un ambient relaxant i sofisticat.

Com més invertis en optimisme, determinació i bon humor més proper serà l’objectiu.

L’actitud al canvi crea la condició per l’èxit.

 

CLASSES AMB MAQUINES

CLASSES INDIVIDUALS

Les classes son individuals i per tant a mide del client.
Desprès de una minuciosa entrevista tindrè un cuadre general i nomès posant el cos en moviment decidirè el programa que necesitaras seguir.
Cada classe és un’evaluaciò continua per a mi. Per a tu serà aprenentage, desenvoluparas la teva força – flexibilitzarás una mica més cada vegada, sentiras com el teu cos respondra sempre millor al treball corporal.
Tindras en la teva quotidianitat més consciencia corporal que t’ajudara a corregir males postures i sabràs com realitzar tasques abans impossibles o dificultoses.

El cos és precios, cuida’l perqué nomès tindras aquest i és l’unic que t’acompanyara per a tota la vida

La duració és de 55 minuts. És a discreció del instructor allargar la classe de alguns minuts.

CLASSES EN DUO/TRIO

Les classes de maquines en duo / trio estan pensades per aquelles persones que no tenen lesions i/o dolors.
Que, en general, es troben bé i només buscan practicar el Pilates per totes les qualitats que el metode aporta.
El Pilates és una metodologia que es basa en les sinergies de moviments capaços de desenvolupar força i flexibilitat a la mateixa vegada, activant una serie de musculs, els musculs profonds.
A través de la practica dels moviments i de la respiració, el cos conecta amb la ment treballant en sinergia.
És la ment que guiarà el cos trobant l’equilibri muscular, i estructural, desconnectant de tota la resta que ens envolta.
El Pilates millora no només la força fisica si no la força mental.

“És en les debilitats que trobaràs la força” – DANIELA PITTIGLIO

La duració és de 50 minuts. És a discreció del instructor allargar la classe de alguns minuts.

CLASSES GRUPALS

PILATES BARRE FIT 

És una classe que combina el Pilates, el ballet amb la barra de danza, l’entrenament amb peses y l’entrenament funcional. És una classe divertida i a més els resultats són visible en unes setmanes. Et sentiràs més fort, flexible, en forma i en salut. Sortiràs de la classe amb més energia i relaxada.

El grup serà d'un màxim de 5 persones.
Contacte amb l'estudi per saber tarifes i horaris.

QI GONG

Qigong té una profunda capacitat de donar suport fonamental tant a la salut física com a la mental. Qigong no només és profundament relaxant i és excel·lentment beneficiós per a la salut del cos, sinó que també et proporciona el físic més sorprenent.

Segons la medicina xinesa, els teus òrgans controlen tota la salut del teu cos. Inclou, entre altres coses, els músculs, la fàscia, els ossos, el greix corporal i qualsevol tendència al desequilibri de pes. Cuida els òrgans i veuràs un efecte positiu en tota la teva salut. Qigong et donarà resistència sense estrès, to sense dolor. Mentre fas els exercicis, equilibras tot el cos i, perquè són tan suaus, també s’adapten a les persones grans, a les persones que es recuperen de una malaltia i a qualsevol altra persona amb limitacions físiques o energètiques. Sí, és deliciosament lent i meditatiu, però no en subestimis el seu poder i eficàcia.

El grup serà d'un màxim de 5 persones.
Contacte amb l'estudi per saber tarifes i horaris.