Daniela Pittiglio

Daniela Pittiglio entra en contacte amb el mètode Pilates després d’una lesió medul·lar que va requerir una intervenció quirúrgica. Tot i així la intervenció li va deixar unes seqüeles molts importants, un canvi en la força i estabilidat física, la pèrdua de flexibilitat i dolors continus que alteren per complet la seva qualitat de vida. Després d’haver provat diversos mètodes per alleujar els seus símptomes entre tècniques diverses de fisioteràpia, acupuntura, natació, decideix provar una classe de Pilates. Després de 4 classes decideix d’anul·lar una segona intervenció quirirgica que li hagués portat a fixar la seva columna.

Mitjançant el Pilates he tornat a renéixer, he tornat a tenir un cos flexible, he augmentat la meva força i estabilitat, he pogut ser mare, cosa que havia descartat completament davant de dedicar-me al Pilates i tot sense tenir un disc i sense protesis.
Perquè crec fermament que aquest mètode funciona he volgut formar-me amb el millor professional que hi ha a Espanya i seguir la metodología fidel al seu creador.