Inici

 

pilates-room-girona_reformer3No importa l’estat actual del teu cos, amb el nostre metode autentic t’oferim les eines per assolir un cos nou, tonificat i esculpit.

El Pilates et donarà la flexibilitat que mai vas creure possible, la força muscular que  no sabies que tenies, i l’enfocament intern i extern sobre la teva resistència.

El Pilates és el pilar de qualsevol esport, des del ciclisme, rem, equitació, tennis, fins a els entrenaments fisics  mes extenuants. Ens centrem en l’enfortiment dels músculs profunds. A través del moviment intel·ligent i l’educació sobre el teu cos que et proporcionem, el pilates pot ajudar-te a donar el millor de tu no importa l’esport que practiquis.

El mètode Pilates és indicat per a persones de qualsevol edat, sexe i condició física que vulguin millorar la seva salut amb els beneficis ràpids i directes que proporciona la tècnica. L’atenció és totalment personalitzada i se centra en el benestar físic i l’harmonia estètica de cada persona que vulgui corregir lesions, problemes posturals o desequilibris corporals.

Cada cos és diferent i requereix un tractament específic; per aquest motiu, el mètode Pilates no admet les classes col·lectives.

Els exercics s’executen amb el suport de  màquines que impedeixen exercir pressió sobre les articulacions, afavorint així la recuperació de lesions i la mobilitat global del cos humà.